Geboorte in Kaart

De manier waarop je geboren bent, heeft invloed op je gedrag in het hier en nu. Vaak ben je hier niet bewust van en heb je er geen last van, maar wat nou als je je wel belemmerd voelt? Als je steeds tegen hetzelfde soort probleem aanloopt, of dat je merkt dat je steeds op dezelfde niet-helpende manier reageert?

Dan kan het zinvol zijn om naar je eigen geboorte te kijken, om zo te ontdekken welke patronen toen zijn ontstaan. Nu hoor ik je denken: hoe kan ik nou weten hoe ik ben geboren? En is dat niet heel zweverig? Het antwoord is: je weet onbewust heel goed hoe je geboorte is gegaan, en nee, het is verre van zweverig. Door middel van een praktische kaartenset kunnen we jouw geboorte in kaart brengen en zo puzzelstukjes op hun plek leggen. Hierdoor krijg jij inzicht in je eigen gedrag en patronen, en ben je in staat om hier verandering in te brengen.

Mocht je zelf niet tegen problemen aanlopen, maar zie je bij je kind zogenoemd ‘moeilijk’ gedrag? Ook dan kan Geboorte in Kaart helpen bij het verklaren van dit gedrag en de onderliggende behoeften inzichtelijk maken. Want als je kind zich begrepen, gehoord en gezien voelt, dan is geen reden meer voor het ‘moeilijke’ gedrag!

Marije Geuzebroek-de Vries heeft zich gespecialiseerd tot Geboren Professional en kan jou helpen om je geboorte in kaart te brengen.
Een sessie Geboorte in Kaart duurt 2,5 uur en kost € 210,00.

Meer informatie?
Neem contact op met:

Marije Geuzebroek-de Vries
mobiel: 06-28233257
marijegeuzebroek@cesarenschede.nl